Harz-Duitsland.nl
Underkomsten Harz Duitsland
Weer Harz Duitsland
Wintersport Harz Duitsland
Kerstmarkten Harz Duitsland
Harz Steden

Harz Winter

Harz Actief

Harz Wellness

Kunst un Teelt Harz

Dier un Natuur Harz

Familieplezier Harz

Home
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
  Klimatologische gezondheid terugvallen Allrode Harz
   
 
     
 

 

     
 
Onderkomsten
Hotels
Pensions
Vakantiewoningen
Vakantiehuizen
  Inwoners: ca. 700
  Oppervlakte: ca. 3 km²
   
  Lid-Staat: Sachsen-Anhalt
  Het district: Wernigerode
   
   
 
         
Klimatologische gezondheid terugvallen Allrode Harz

De klimatologische gezondheid redmiddel allrode is gevestigd op een plateau ten noorden van de selke en de bode, en omvat Valley omgeven door bossen en weiden op 500 meter hoogte. Wie in zijn harzurlaub karakter, goede lucht en ontspanning is in allrode precies goed. wijnstokras voor de vele mogelijkheden excursie in de omliggende regio.

De winter in allrode
Vanwege zijn hoogte biedt de plaats allrode goede winter sportvoorzieningen. De ski ruimte allrode dekt ongeveer 10 km rond en verbindungsloipen, het overwegend lichtjes. Er is ook een verbindungsloipe na friedrichsbrunn en een skiwanderweg na guntersberge. jongeren en jonge aan het hart in tobogganing gasten kunnen genieten van de winter.


Hiking in allrode
Voor hiking liefhebbers gaat er juist in en rond allrode talrijke goed uitgestippeld hiking deze routes. Naast de uitgebreide terrainkurwegenetz bieden wegloopt na guntersberge of hasselfelde. Grote hiking eindbestemming lopen ook leiden tot friedrichsbrunn aan de hexentanzplatz (heksen "of op treseburg via de prachtige bode, en omvat Valley na im thale.

Zeer nabije ...
In de nabijgelegen allrode rappbodestausee is gevestigd, op de pullman stad II in hasselfelde en de hexentanzplatz (heksen "in thale. Verdere bestemmingen zijn de romantische roseburg, het Kasteel en het golfterrein in meisdorf falkestein.